”Kaikki Suomessa tuotettu ruoka on lähiruokaa”
Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja määrittelee kaiken Suomessa tuotetun ruuan lähiruuaksi.Toimitusjohtaja Heikki Juutinen kertoo näkemyksestään uudessa Uutiskattaus-blogissa.
Juutisen mukaan on kaikkien, myös isojen toimijoiden edun mukaista, että paikallisten tuottajien tuotteita lisätään kaupan hyllyille.
”Eikä meidän kannata takertua ainoastaan omaan kuntaan tai kilometreihin lähiruuassa.”
Juutinen kannustaa kertomaan kuluttajille, miksi kotimaista kannattaa valita. Jos kuluttajan ja yrityksen arvot kohtaavat ja tuote on maukas, suhde on varmasti vahvalla pohjalla.
”Siinä onkin Suomen ruokaketjun vahvuus tulevaisuudessa.”
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


