Tarvitaanko italialaiset vakuuttamaan, että suomalainen liha on maailman parasta? – "Suomalaispihvi vastaa japanilaista wagyu-lihaa!" - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ruoka

Tarvitaanko italialaiset vakuuttamaan, että suomalainen liha on maailman parasta? – "Suomalaispihvi vastaa japanilaista wagyu-lihaa!"

Italialaiset nostavat suomalaislihan myös itse suuresti arvostamansa galizialaisen lihan rinnalle.
Kuvakaappaus osoitteesta braciamiancora.com
Suomalaislihaa myydään sashi-tuotemerkillä Italiassa.

Braciami ancora, italialainen verkkosivusto, ylistää suomalaista pihvilihaa. Se nostaa sen gastronomisesti yhtä mielenkiintoiseksi kuin Italiassa erittäin arvostettu Galizian pihviliha tai japanilainen wagyu-liha.

Youtube-videolla suomalaista ja calizialaista lihaa katsellaan, haistellaan ja paistetaan ja lopuksi maistellaan. Maistajat haltioituvat suomalaislihasta.

Koska suomalainen liha on ollut markkinoillamme vain muutaman kuukauden, siitä ei tiedetä, sivustolla todetaan, mutta suomalainen liha ei häviä vertailussa maailmankuuluille lihoille.

"Se tuo mieleen parhaat marmoroidut japanilaiset lihat", sivusto ylistää.

Kyseessä on Atrian pihviliha, joka on kahtena peräkkäisenä vuonna 2018 ja 2019 voittanut World Steak Challenge -kilpailun Lontoossa maailman parhaana pihvilihana.

Katso ylhäältä italialaisten video.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vain lihatuotteissa saa käyttää lihaan viittaavia sanoja, Ranskan laki sanoo – "makkara" ja "burgeri" eivät kelpaa kasvisruokiin, Sarvamaa peräänkuuluttaa maalaisjärkeä

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka

Riihimäen Martinassa on rossomainen meininki – lupsakkaa palveluja ja vaisuja kastikkeita

Söin täällä: Satamaravintolassa kaipaa kotimaista kalaa – ulkomainen leike ei Loviisassa sykähdyttänyt