Perjantain 3.12. lehden jakelussa on häiriöitä. Näköislehti ja verkkosisällöt ovat toistaiseksi vapaasti luettavissa.
Ruoka

Hetki-salaateista tunnettu Fresh Servant laajentaa Pohjanmaalla – luvassa jopa 200 uutta työpaikkaa

Yritys uskoo tuoretuotteiden ja salaattien kysynnän voimakkaaseen kasvuun.
Fresh Servant
Edsevön tehtaan laajennuksessa lisätään tuoresalaatin tuotannon, logistiikan ja asiakaskeräilyn kapasiteettia.

Fresh Servant aikoo kaksinkertaistaa Pietarsaaren Edsevön tehtaan kapasiteetin. Se investoi Edsevöhön noin 25 miljoonaa euroa. Laajennuksen arvioidaan olevan käytössä kesällä 2022.

Fresh Servant on pohjanmaalainen 50 vuotta vanha perheyhtiö, joka toimii Pietarsaaren Edsevössä, Lapualla ja Seinäjoella. Se tunnetuimmat tuotteet ovat hetki-salaatit ja Salaattimestari-salaattibaarit, mutta se valmistaa myös lämmitettäviä aterioita ja välipaloja.

Tätä nykyä Fresh Servant toimittaa viikossa noin 500 000 erilaista tuotetta markkinoille, mutta jatkossa määrä on tarkoitus tuplata. Tuotannon kasvun mahdollistavat viime vuonna toteutettu laajennus Lapuan välipalatehtaassa ja Edsevön tehtaan investointi.

Toimitusjohtaja Sami Haapasalmen mukaan tulevan investoinnin arvo on noin 25 miljoonaa euroa, ja se luo jopa kaksisataa uutta työpaikkaa.

Lue myös:

Brasilialaista broileria, saksalaista savukinkkua, ruotsalaista munaa – Kaupan salaattibaareissa tuonti jyllää eikä alkuperätietoa näy

Pirkan salaattisekoitus on "Suomessa valmistettu" – salaatti kasvoi Italiassa ja Espanjassa

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Söin täällä: Haminan upseerikerholle pääsee kuka vain syömään vatsansa täyteen kristallikruunujen loisteessa sotaherrojen katseiden alla

Ruotsalainen joulukinkku noussut hittituotteeksi Lidlissä – Kesko: "Yksittäisissä kaupoissa voi olla tuontikinkkuja myynnissä"

S-ryhmä kertoi, että kaikki sen joulukinkut ovat kotimaisia – verkkokaupasta löytyy kinkkuja saksalaisesta lihasta, SOK vastaa: "Tarkoitimme tuoresuolattuja ja pakastettuja"

"Tuontiliha on irvokkuuden huippu" – MTK:n Marttila ja tuottajat ihmettelevät, miksi kauppa tuo halpoja kinkkuja ulkomailta