Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirjeitä
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Juuri nyt: Miten maatilojen investointitukia tulisi kohdentaa? Lausuntoja kerätään parhaillaan
MT Metsä: Nurmeksessa kunnianhimoinen hanke kasvattaa biohiilen tuotantoa – riittäisi poistamaan ilmakehästä 100 000 henkilöauton vuosittaiset hiilidioksidipäästöt

Keittiömestarin isoäidin oppien mukainen stroganoff valmistuu ensiluokkaisesta pihvilihasta

Keittiömestari Maxim Shalavinin sisäfile-stroganoffin voi valmistaa paistinpannulla. On tärkeää olla sekoittelematta suikaleita.
Tilaajalle
Stroganoffin keksi 1800-luvun puoli­välissä kreivi Grigori Stroganovin ranskalainen kokki, joka yhdisti siinä ranskalaisen ja venäläisen keittiön – kastikkeen ja lihan.
Maxim Shalavin
pihviliha
sisäfile
stroganoff
venäläinen ruoka

Lue lisää

Lukijalta

Perttu Sirviö

Kilpailulakia on päivitettävä − viljelijät eivät voi nykyään ryhtyä lakkoon

Ruoka|Kauppa18:00Tilaajalle
Poronkäristys on Lapista tuttua. Poro ruokana voi kuitenkin mietityttää turisteja.

Omat hernekeitot mukaan vai haarukka rohkeasti eksoottiseen pöperöön? Valintaan vaikuttaa paitsi oma maku, myös kulttuuritausta

Ruoka|Ruoka15:15Tilaajalle
Muuntogeenistä soijaa Brasiliassa.

Muuntogeenisiä kasveja tuotetaan 190 miljoonalla hehtaarilla, viljelyalan kasvu on viime vuosina tasaantunut

Ruoka|Kasvintuotanto10:00
Mainos: Ravintoraisio Oy
<a href="https://www.elovena.com/fi" id="link-c5fbf6321bb01583f94fe317ab374841" target="_blank">Elovena®</a>-tuotteiden vankkumaton suosio muodostuu tuotekehityksen kehittämistä maukkaista, terveellisistä resepteistä, tehokkaasta tuotannosta ja laadukkaasta kotimaisesta lounaissuomalaisesta kaurasta.

Useita sopimusvaihtoehtoja kauranviljelijöille

Osaston luetuimmat

  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Jäätelön reseptimuutos ei kannattanut ‒ poiki valinnan vuoden ruokahuijaukseksi
    27.1. Tilaajalle
  • Maailman parhaat uunijuurekset
    8.3.2019
  • Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
    7.10.2022
  • Lievitystä Lapin-kuumeeseen: tee oikeaoppinen poronkäristys
    18.10.2020
  • Rapeareunainen omenapiirakka saa makua inkivääristä
    20.1.
  • Herkutellaan pohjoisen mauilla
    27.1. Tilaajalle

Osaston luetuimmat

  • Mummon lihapullat
    10.3.2017
  • Jäätelön reseptimuutos ei kannattanut ‒ poiki valinnan vuoden ruokahuijaukseksi
    27.1. Tilaajalle
  • Maailman parhaat uunijuurekset
    8.3.2019
  • Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
    7.10.2022
  • Lievitystä Lapin-kuumeeseen: tee oikeaoppinen poronkäristys
    18.10.2020
  • Rapeareunainen omenapiirakka saa makua inkivääristä
    20.1.
  • Herkutellaan pohjoisen mauilla
    27.1. Tilaajalle

Osaston uusimmat

  • Kilpailulakia on päivitettävä − viljelijät eivät voi nykyään ryhtyä lakkoon
    18:00 Tilaajalle
  • Omat hernekeitot mukaan vai haarukka rohkeasti eksoottiseen pöperöön? Valintaan vaikuttaa paitsi oma maku, myös kulttuuritausta
    15:15 Tilaajalle
  • Muuntogeenisiä kasveja tuotetaan 190 miljoonalla hehtaarilla, viljelyalan kasvu on viime vuosina tasaantunut
    10:00
  • Herkutellaan pohjoisen mauilla
    27.1. Tilaajalle
  • Asiantuntija: Ehdollisuus on maatalouspolitiikan uutta tuulta
    27.1. Tilaajalle
  • Jäätelön reseptimuutos ei kannattanut ‒ poiki valinnan vuoden ruokahuijaukseksi
    27.1. Tilaajalle
  • Ruiskrutongit kruunaavat caesarsalaatin ‒ näin käytät jo kuivahtaneen ruisleivän
    27.1.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus