Lämmin juustokakku

Lämmin juustokakku on parhaimmillaan tarjoiltuna marjasoseen ja kermavaahdon kera.
Lämmin juustokakku tarjoillaan marjasoseen ja kermavaahdon kera.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lämmin juustokakku

8 annosta

Ainekset

  • 4 munaa
  • 1 1/2 dl sokeria
  • 1 1/2 dl (75 g) mantelirouhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 tippaa karvasmanteliöljyä
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 prk (250 g) raejuustoa
  • 2 dl kuohukermaa

Tarjoiluun

  • vadelma- tai mansikkahilloa
  • kermavaahtoa

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä keskenään mantelirouhe, vaniljasokeri ja jauhot. Sekoita varovasti munavaahtoon. Mausta karvasmanteliöljyllä, varo yliannostusta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sekoita maitorahka, raejuusto sekä kerma vaahdotettuna seokseen. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun 3 litran tasapohjaiseen vuokaan. Kypsennä 175 asteessa 50 minuuttia.

Irrota kakku hiukan jäähtyneenä. Tarjoa vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja hillon kanssa.