Petäistö: "Suomessa tartun aina vanhimpiin, jo tarjoukseen menneisiin juustoihin – niissä alkaa olla makua"
Helena Petäistö miettii kolumnissaan, miksi tavallisetkin ranskalaiset juustot tuntuvat sopivan myös suomalaiselle laktoosi-intolerantille.
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Valmista herkullinen itsenäisyyspäivän menu: 4 ruokalajia
- Hellan kulmalla: Työvoitto maa-artisokista
- Paraisten piparkakut
- Aarre | Juhlava hirvicarpaccio saa herkullisen lisukkeen pihlajanmarja-omenahyytelöstä
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Kuuluuko lanttulaatikko tai joulukinkku pikkujoulupöytään? Konkariyrittäjä: ”Nyt 99 prosenttia asiakkaista ei missään nimessä halua jouluruokaa”