Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Maitoauton pyörät pyörivät joulunakin
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Ravintolaruoka
Ruoka
|
Autoilija kaipaa ruualta nopeutta ja helppoutta – näistä syistä noutopöytään ajetaan joskus ihan varta vasten
Ruoka
|
Tässä perheessä kukaan ei syö yksin ‒ näin ruokakulttuurin professori ratkaisee harrastusten aiheuttamat aikatauluongelmat
Matkailu- ja ravintolayrityksistä konkurssia pelkää jo yli neljännes – etujärjestö vaatii moninkertaista tukea ja alv-alennusta
Kokkitutkimus rohkaisee: tärkein trendi on kotimaisten raaka-aineiden arvostuksen kasvu
Eineksien ja ravintolaruuan raja hämärtynyt korona-aikana – valtaosa ei koe häpeää valmisruokien ostamisesta
Kun ulkomaan lennoille ei pääse, suomalaiset makumatkailevat nyt ravintoloissa
Suurin osa aikoo valita ravintolassa punaista lihaa niin kuin ennenkin, mutta broileri on vahva haastaja
Yritykset kannattavat voimakasta veroelvytystä talouden käynnistämiseksi, kertoo kauppakamarien kysely
Marin: Ravintolat saatetaan joutua sulkemaan, jos rajoittamistoimet eivät tepsi – ravintola-alan etujärjestö toivoo poikkeuksia takeaway-ravintoloille
MTK vaatii koko ruokaketjua avoimuuteen ruuan alkuperästä: "On selvää, että ravintoloissa ei olla salapoliiseja"
Ravintola-ala pitää lihan alkuperämaan kirjallista ilmoittamista jäykkänä vaatimuksena
EU hyväksyi: lihan alkuperämerkintä ravintoloissa pakolliseksi Suomessa
Kana ja hampurilaiset suomalaisten suosikkeja ravintoloissa
Kolumni
Eveliina Kutila
Miljoona virkaa: Muutama sananen ravintoloille
Ravintolassa syöminen yleistyy – Eniten kasvaa pikaruokailu
Ravintolaruuan alkuperämerkinnät eivät kelpaa EU-komissiolle - MTK: Pettymys, mutta laatutekijät on nyt vain kirjoitettava auki
Vain joka viides kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – lähes kaikkia se silti kiinnostaa
Alkuperä esiin somen avulla
Ravintola-ala kapinoi ruuan alkuperän ilmoittamista vastaan, "tällä saadaan hallinto-oikeuksiin paljon töitä"
Eduskunnan ravintoloiden ruoka lähes kokonaan kotimaista – norjalainen lohi maistuu päättäjille
Kupu täyttyy Ämmässaaren Kultaisessa Kukossa
Kolumni
MT toimitus
Finnmetku
50-vuotias Kuluttajat, syökää suomalaista lihaa
Kolumni
MT toimitus
Hovin tavoilla
Kuluttajaliitto suosittelee äänestämään jaloilla
Meripaviljonki on ainoa laatuaan
viikon kysymys Ravintola-ateria kysyy kukkaroa
Viikon kysymys Puolet kasvattaa itse hyötykasvien taimia
Ruoka-apua tarvitaan lisää
”Liha tulee tukusta...”
MTK pettyi asetukseen
MTK vaatii ravintoloihin tietoa ruuan alkuperästä
Tiedot reilusti esille
Raaka-aineiden alkuperätietoja voidaan pian vaatia myös ravintolaruualta
Alkuperämerkinnät tulossalihatiskeille ja ravintoloihin
Luomuliitto: Kuluttajan saatava tietääruuan alkuperä
Yhä useampisyö ravintolassa
Alkoholista enää kymmenesosamyydään ravintoloissa
Nuoret syöväteniten ulkona