Ihmiset & kulttuuri

Maajussi-Matti halusi tietää treffeillä, onko morsianehdokas mustasukkainen "naaraille", jotka ostavat häneltä perunaa torilla

Maajussille morsian -ohjelman tuoreimmassa jaksossa seurataan ensimmäistä treffipäivää.
Matti vei ensimmäisillä treffeillä Minnan. Ohjelmassa oli muun muassa ampumista radalla.

Maajussille morsian -ohjelmassa on vuorossa ensimmäinen treffipäivä. Lemillä maajussien nestori Matti vei treffeille ensimmäisenä Minnan. Ohjelmassa oli alkuun ammuntaa ja harjoittelua koiran kanssa.

Ravintolassa ruuan ääressä keskustelu siirtyi syvällisille vesille. Matti pamautti suoran kysymyksen: Miksi olet vieläkin sinkkuna? Minna vastasi, että on tullut vähän ronkeliksi.

Matti kertoi, että Lappeenrannan torilla "naaraat" pyörivät hänen pöytänsä ympärillä ostamassa perunoita. Hän halusi selvittää, aiheuttaako se Minnassa mustasukkaisuutta?

"Se riippuu, miten sinä kohtelet niitä naaraita", Minna kuittasi ja nauroi.

Matti myös tahtoisi välillä tansseissa pyöritellä muita naisia kuin omaa kumppaniaan. Minnalle se käy, kunhan hänkin saa tanssittaa muita miehiä.

Treffien jälkeen Matti totesi, että Minnan kanssa on rentoa viettää aikaa. Potentiaalia suhteen syvenemiselle on.

Molemmat ovat eläneet pitkään yksikseen. Minnan mukaan parisuhde vaatisi kummaltakin paljon kompromisseja.

Orimattilassa maajussien kuopus Patrik suuntasi avaustreffeille Saran kanssa.

Saraa odotti treffejä jännityksellä: "Haluaisin saada selville, mitä Patrik tuntee meitä kohtaan."

Vauhdikas viljelijä vei morsianehdokkaansa ajamaan kartingia ja sen jälkeen syömään ravintolaan.

Patrik kuvasi parisuhdehistoriaansa "vauhdikkaaksi" ja "meneväksi". Nuori maajussi ei lämpene tiukoille rajoille, vaan "kukin saa mennä mihin tykkää".

Sara puolestaan kertoi olleensa aiemmissa suhteissaan mustasukkainen, koska siihen on annettu aihetta.

Patrik sanoi salaperäisesti, että hän on tainnut lopettaa "koko leikin" aiemmissa suhteissaan. Syytä siihen Patrik ei Saralle halunnut kertoa.

"Mitä ihmettä. Olisi voitu keskustella syvällisistä asioista enemmän", Sara harmitteli.

"Kaveripohjalta jatketaan. Mun mielestä meillä ei Saran kanssa synkkaa. Etsin vähän erityylistä ihmistä", Patrik sanoi treffien päätyttyä.

Lue lisää: Lemiläinen maajussi-Matti on tullut iän myötä tarkemmaksi kumppanin valinnassa – MT testasi syksyn seuratuimman perunanviljelijän erikoisuuden

Maajussi Patrik Nummela etsii menevää morsianta, joka pitää myös huushollin puhtaana – "Minä en halua vain nyhjätä kumppanin kanssa kahdestaan kotona"

Lue lisää

Maajussi-Stiinaa mietityttää, sulkeeko hän liian nopeasti ovia – "Sanon aika äkkiä: ollaan kavereita, ei sen enempää"

Maatalon isäntää vierelleen kaivannut maajussitar Stiina muutti mielensä miesten suhteen: "En halua edes sellaista, joka on tältä alalta!"

Matti vei morsmaikkuehdokkaat tanssimaan, 52-vuotias Minna johdatti miehen suurten kysymysten äärelle – "Olitko ihan vakavissasi, että pitäisi lapsia hankkia?"

Maajussit pikatreffeillä: Maajussitar-Stiina yllättyi miehestä, joka tuntui heti tietävän mitä elämä tilalla on – "Herätti kipinän"