Espresso saapui Suomeen vuosituhannen alussa ‒ nyt pienten pitäjienkin kahvilat pihauttelevat tujua tummapaahtoa höyrypilven saattelemana
Espressoa valmistettaessa pieni määrä vettä läpäisee nopeasti paineen avulla hienon kahvijauheen, ja lopputuloksena on 8–10 kertaa suodatinkahvia vahvempi kahvi.

Osaston luetuimmat
- Suviseuroissa ja Evankeliumijuhlilla tapahtuu tänä viikonloppuna sellaista, mitä ei ole aiemmin nähty29.6.
- Ryssäntie kertoo karun tarinan hetkestä, jolloin Suomi vallattiin ja liitettiin Venäjään – ”Näitä paikannimiä on sensuroitu erityisen paljon”19:00
- Saara Malinen osti rintamamiestalon yksin: Näin hän selviää vanhan talon yllättävistä ongelmista sisulla30.6.
- Puoli vuotta Via Dolorosan jälkeen – mitä kuuluu Helsinkiin eksyneelle metsäpeuran vasalle nyt?1.7.
- Lääkärin palsta: Optimismi pidentää elinikää – näin paljon lisävuosia myönteinen elämänasenne tuo18:00
- Näetkö ääniä, maistatko sanoja, kuuletko kuvia? – Sinulla voi olla synestesia1.7.
- Vanhoillislestadiolaiset maitotilalliset tulevat Suviseuroille lataamaan akkuja ja tapaamaan ystäviä: ”Tämä on minulle tietynlainen keidas”22:25