MTK- ja mhy-jäsen, tiesitkö, että saat bonusta ja alennusta uuden auton ostosta? - - Maaseudun Tulevaisuus
MAINOS: MTK Hankinnat

MTK- ja mhy-jäsen, tiesitkö, että saat bonusta ja alennusta uuden auton ostosta?

MTK:n ja mhy:n jäsenenä saat jopa 13 %:n alennuksen ja 2000 € bonusta ostaessasi uuden auton.
MTK

MTK Hankintojen jäsenetukategoriaan kuuluu myös henkilö- ja pakettiautot muiden etujen ohella. Alennusta ja bonusta voi saada uuden auton ostosta. Edut vaihtelevat automerkeittäin. Katso merkkikohtaiset edut alta tai https://www.mtkhankinnat.fi/.

Näytä voimassa oleva MTK- tai mhy-jäsenkorttisi auton jälleenmyyjälle ja pyydä tarjousta MTK Hankintojen sopimushinnalla. Hae kaupanteon jälkeen bonusta tai hankintaetua osoitteesta https://www.mtkhankinnat.fi/jasenedut/Kaikki-jasenedut/autobonus/.

Huom! Alennus ja bonus koskee autokauppoja, jotka on tehty 1.2.2020 tai sen jälkeen. Bonushakemus tulee lähettää kolmen kuukauden kuluessa auton ostopäivästä. Bonuksen maksaa auton maahantuoja.

Nissan 

Saat 5-13 % alennuksen autoverottomasta ostohinnasta ostaessasi uuden Nissanin. Lisäksi saat 1200-2000 euron bonuksen auton toimituksen jälkeen. Nissanin jäsenetumallit: Navara, NV250, NV300, NV400, e-NV 200, Leaf 40 kWh, Leaf 62 kWh, Juke, Qashqai ja X-Trail. Etua ei saa jo alennetuista tai kampanjahinnoista. Sopimushinnat ovat voimassa vain yrityksille, joten ostajalla tulee olla Y-tunnus.

Isuzu

Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Isuzun. Bonus koskee kaikkia malleja, myös kampanjahintoja ja jo alennettuja hintoja. Bonus ei koske alennusmyynti-, esittely- tai käytettyjä autoja.

Dacia  

Saat 300 euron bonuksen, kun ostat uuden Dacian. Bonus koskee kaikkia malleja.

Kia   

Saat 3,8 – 9,5 %:n alennuksen uuden Kian ostohinnasta. Lisäksi saat 200 euron bonuksen. Alennetuista ja kampanjahinnoista ei saa alennusta, mutta saa bonuksen. 

Suzuki 

Saat 3 %:n alennuksen uuden Suzukin ostohinnasta. Lisäksi saat 300 euron bonuksen. Alennus ei koske kampanjatarjouksia tai jo alennettuja hintoja. Bonuksen saa muusta valikoimasta paitsi alennusmyynti-, esittely- tai käytetyistä autoista.

Renault 

Saat bonuksen, kun ostat uuden Renault henkilö- tai pakettiauton. Bonus on 300 euroa henkilöautoista ja 500 euroa pakettiautoista. Bonus koskee myös kampanjamalleja. 

Toyota 

Saat 250 euron hankintaedun ostaessasi uuden hybridi -mallisen Toyotan ja 500 euron hankintaedun ostaessasi bensa/diesel-henkilöauton tai hyötyajoneuvon. 

Hankintaetu hyvitetään EUR-määräisenä hankintaetuna, jolla jäsen saa hankkia tuotteita ja/tai palveluita auton myyneeltä Toyota jälleenmyyjältä. Edun voi käyttää esim. Toyota-huoltoon, Toyotan virallisiin lisävarusteisiin, Toyota-tuotteisiin ja/tai Toyota-autotalon palveluihin, joita Toyota-jälleenmyyjä myy tai markkinoi. Hankintaetu on voimassa vuoden ajan (365 päivää) ostopäivästä.

Saadaksesi hankintaedun täytyy sinulla olla Y-tunnus ja auto rekisteröidään yrityksen nimiin. 

Mahdolliset muutokset etuihin pidätetään.

PS. Hyödynnä myös ajankohtaiset rengastarjoukset Euromasterilta:
https://www.mtkhankinnat.fi/jasenedut/Kaikki-jasenedut/euromaster/dack-kampanj/

Yhdessä saamme enemmän!

MAINOS: MTK Hankinnat
Lue lisää