Politiikka

MTK:n Kati Partanen haluaa eduskuntaan: "Kansanedustajana vaikutusmahdollisuudet paranisivat entisestään"

Partanen haluaa ehdolle keskustan listalta Pohjois-Savosta.
Pentti Vänskä
Kati Partanen kokee, että eduskuntaan tarvitaan rakentavaa keskustelua, laajaa ymmärrystä ja monipuolista osaamista. Erityisesti hän haluaa edistää maaseudun elinkeinojen, koulutuksen ja tutkimuksen, lapsiperheiden ja yritysten asemaa.

MTK:n johtokunnan jäsen Kati Partanen haluaa eduskuntaan. Partanen kertoo lähettämässään tiedotteessa, että häntä on kannustettu asettumaan ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa.

"Nykyisissä tehtävissäni pääsen vaikuttamaan niin maa- ja metsätalouden, maakuntien kuin yritystenkin kehittymiseen, mutta kansanedustajana vaikutusmahdollisuudet paranisivat entisestään", Partanen perustelee halukkuuttaan suunnata Arkadianmäelle.

MTK:n johtokunnan jäsen aikoo asettua ehdolle keskustan listalta Pohjois-Savosta, mikäli keskustan järjestöväki vain antaa siunauksensa ehdokkuudelle.

Partanen kokee, että eduskuntaan tarvitaan rakentavaa keskustelua, laajaa ymmärrystä ja monipuolista osaamista. Erityisesti hän haluaa edistää maaseudun elinkeinojen, koulutuksen ja tutkimuksen, lapsiperheiden ja yritysten asemaa.

"Itä-Suomen ja Savo-Karjalan menestystekijät ovat juuri näissä: Biotalous tuo kasvun mahdollisuuksia ja yrittäjyys on alueemme moottori. Alueellamme on laadukasta koulutusta ja tutkimusta ja niiden kehittäminen on avainasemassa", hän kommentoi.

Iisalmelta kotoisin oleva 42-vuotias Partanen on ammatiltaan maa- ja metsätalousyrittäjä sekä maatilatalouden lehtori Savonia-ammattikorkeakoululla. Koulutukseltaan hän on maatalous- ja metsätieteiden maisteri.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jarmo Mäkelä: Mikään muu puolue ei ole noussut ikinä yhtä rakettimaisesti kuin perussuomalaiset Oulun raiskausuutisten jälkeen

Eduskuntavaalit ratkaistiin Oulussa

Simonkadulla: "Uudet nuorisopolvet ovat aina yllättäneet vanhempansa kehnoudellaan"