Uutiset

Tim Tetrickiltä oma kellomallisto – tuotto hyväntekeväisyyteen

Rovaniemen Arctic Horse Race -tapahtumassa viime joulukuussa vieraillut Tim Tetrick on tullut tunnetuksi hevoskohteisiin suunnatusta hyväntekeväisyydestään. Nyt mestariohjastajalla on uusi projekti, jonka inspiraation lähde löytyy Suomesta.
MT Ravinetin arkisto
Hall of Fame -ohjastaja Tim Tetrick on hyvällä asialla hevosten puolesta. Ajatus syntyi hänen Suomen-reissunsa myötä.

Parhaalla kaudellaan 1 189 voittoa ja yli 5 000 starttia ohjastanut Tim Tetrick on edelleen joulukuisen Suomen-visiittinsä pauloissa.

 

”Rehellisesti sanoen, reissu oli urani kohokohta, todellinen kunniatehtävä”, Tim Tetrick kertoo vilpittömän oloisesti. Hän jatkaa:

 

”Kun sain kilpailla parhaiden ohjastajien kanssa ja ajaa erilaisissa olosuhteissa ja erilaisilla hevosilla, se kehitti minua urheilijana.”

 

Suomen kollegat inspiroivat häntä myös markkinointimielessä.

 

”Huomasin, miten suomalaiset virkaveljet osasivat hyödyntää yhteistyökumppaneitaan niin, että se oli molemmille osapuolille eduksi. Meidän ammattikuntamme ei ole tähän pystynyt Yhdysvalloissa.”

 

”Kun palasin Suomesta, olin inspiroitunut ja päättäväinen. Panin tuumasta toimeen, ja otin yhteyttä maailmankuuluun sveitsiläiseen kellonvalmistajaan Ernst Benziin. He rakastuivat ideaani ja suunnittelivat Tetrick Racingille oman kellosarjan.”

 

Tetrick korostaa, että projektissa ei ole kyse hänen omasta taloudellisesta hyödystään. Kaikki tuotot menevät lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen.

 

”Edunsaajat ovat samat kuin aiemminkin, erinäiset kilpahevosia koskevat kohteet. Ensisijainen kohde on eläköityneiden kilpahevosten uudelleensijoittumisprojekti.”

 

Kelloja on Tetrickin mukaan kahta mallia. Perusmalli tulee myyntiin heidän kotisivuilleen lokakuussa. Numeroituja Tetrick Racing Limited Editon Hall of Fame -uniikkikelloja teetetään 20 kappaletta. Ne myydään eniten tarjoaville Lexingtonin varsahuutokaupassa 5. lokakuuta.

 

”Hienoa, että Timin Suomen-reissun vaikutukset näkyvät edelleen. Hän oli todella otettu saamastaan kohtelusta ja vastaanotosta. Jos haluaa tarjota Lexingtonissa myytävistä uniikkikappaleista, mutta ei itse pääse paikan päälle, voi ottaa yhteyttä minuun”, sanoo Tetrickin Suomen-matkaa isännöinyt mediapersoona Tapio Hoikka.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutisviikko minuutissa: hevoskaupan perumisesta PM:n kautta ulkomaan menestyksiin

Tetrickin hyväntekeväisyyskello tuotti 13000 taalaa - jatkossa lisää

Rovaniemellä muhii boikotti seuraaviin raveihin

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video