Uutiset

Päivän ravit: Suven Sametti viimeistelee vireensä lakeuksille – Bergsåkerissa isojen kisojen ilta

Torstaina käydään Lappeenrannassa Veeruska-ravit. Bergsåkerissa on tarjolla isoa rahaa niin radalla kuin pelissä.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Etelä-Karjalan kautta Etelä-Pohjanmaalle kiertävä Suven Sametti kuuluu Seinäjoen kuningatarkisan kuumimpien suosikkien kovimpiin haastajiin. Tapio Perttusen tallin nuori huippunimi kisaa tänään Lappeenrannan illan kuudennessa lähdössä.

Torstain raviannoksen tarjoilee Lappeenranta. Illan kirkkain tähti on Seinäjoen kuningatarkisaan kuntoaan viimeistelevä Suven Sametti. Lappeenranta on kuningatarkisan kuopukselle mieluinen rata, voittihan Suven Sametti siellä viime syksynä Villinmiehen Tammakisan.

 

Tapio Perttusen tallilla ovat pullat nätisti uunissa, sillä hän sai Suven Sametin ohella kuninkuuskisaan mukaan kaksi oriaan, Uljas Suomalaisen ja Vixelin.

 

Perinteiset 3100 metrin matkalla miteltävät Veeruska-ajot kuuluvat Lappeenrannan ravi-illan antiin. Lämminveristen puolella koettaa Easy Darling paalulta pakoon All Star Mintiltä. Suomenhevosten puolella suosikin manttelia kantaa Eetin ja Eräsmiehen kyvykäs veli Fransua.

 

Lappeenrannan Toto5-ilta starttaa kello 18.

 

 

Bergsåkerin Toto64-kierrosta kuorruttaa yli 112 000 euron jackpot. Ohjelmassa on useita ison palkinnon nimilähtöjä. Nelivuotiaiden Norrlands Grand Prix -finaaliin starttaa vain viisi hevosta, vaikka tarjolla on mojova 24 425 euron ensipalkinto. Daniel Redénin Sister Sledge on selvä suosikki, ja Robert Berghin Rome Pays Off erotuu haastajista edukseen.

 

Kolmevuotislähdön noin 20 000 euron ensirahoissa on tiukasti kiinni Petri Salmelan laittelema lahjakkuus Idomenio Sisu. Salmelan toinen toivo on Indigo Sisu, jonka ohjakset ottaa käsiinsä Mika Forss.

 

Kovimmassa kylmäverivoltissa nähdään maanmainiota kuusivuotiaita, kun viivalla ovat Nordsjö Odin ja B.W.Rune. Niitä pari vuotta vanhempi Järvsöodin on tiukka vastustaja.

 

Toto64-rivi päättyy Norlannin mestaruuteen. Yhteen iskevät Esprit Sisu ja Coin Perdu. Sinivalkosävyä kisaan tuo Häggmanin perheen J.H.Mannerheim.

 

Bergsåkerin Toto64-kierros alkaa kello 20.30.

 

Asiantuntijalähetys TotoTV:ssä kello 18.30-23.00.

 

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Voittohirmut kultajahdissa, kuningas Vitter koelähdössä

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video