Uutiset

Reima Kuislan Seinäjoki Racen hopeamitalisti Markku Niemiselle - ”Toivottavasti nyt onnistutaan paremmin”

Reima Kuisla siirtänyt Ubertino Grifin Markku Niemiselle. Starttaaminen ei kuitenkaan ole ajankohtaista ainakaan muutamaan viikkoon.
Elina Paavola
Ubertino Grif ja Santtu Raitala ottivat Seinäjoki Racesta Finlandia-ajon paikan arvoisen kakkossijan. Finlandiassa Ubertino Grif oli Hannu Torvisen ohjastamana seitsemäs.

Menestyksekäs hevosenomistaja Reima Kuisla on siirtänyt Ubertino Grifin Markku Niemisen valmennukseen. Kahdeksanvuotias Italiassa syntynyt ori otti arvokkaan hopeasijan keväällä Seinäjoki Racesta. Viimeisin startti on kesäkuun puolivälistä.

 

Ruuna tuli eilen meille. Jotakin ongelmaa oli kai ollut, mutta nyt se on omistajan mukaan ollut treenissä. Olen itseasiassa kohta lähdössä ajamaan sillä”, kertoo uusi valmentaja Markku Nieminen.

Starttaaminen ei ole ajankohtaista Niemisen mukaan ennen oriin sopeutumista tallin systeemeihin.

 

Hienossa kunnossa oleva mukavanoloinen hevonen on kyseessä. Ainahan se on motivoivaa saada tämäntasoinen ravuri valmennukseen. Toivottavasti saataisiin ori taas omalle tasolleen. Ubertino Grif näytti kevään starteissaan, että se riittää oikein hyvin kovemmissakin lähdöissä.”
 

Ubertino Grif ei ole ensimmäinen Kuislan hevonen Niemisen valmennuksessa.

 

Meillä oli aikanaan jokunen varsa Reimalta. Niillä ei valitettavasti saatu kovin paljoa aikaiseksi radalla. Toivottavasti nyt onnistutaan paremmin”, nauraa Nieminen.


Niemisen tallin arki rullaa valmentajan kilpailukiellosta huolimatta.

 

Kolmas viikko kuukauden kilpailukiellosta on jo menossa. Pian arki palaa totuttuihin uomiinsa. Käräjäoikeuden prosessi etenee sitten oman aikataulunsa mukaisesti. Sillä ei ole vaikutusta tallin toimintaan.”

Tallin arjen sujumista on myös helpottanut valmentajan kuntoutuminen alkukesän mönkijäonnettomuudesta.

 

Olen parisen viikkoa pystynyt ajamaan hevosella. Kävely on vielä vähän vaikeaa, mutta kunto kohenee jatkuvasti parempaan suuntaan”, päättää työn ääreltä tavoitettu Nieminen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Turno di Azzurralla riittää kyselijöitä Italiaa myöten

Korpi ja kiltit tammat eivät Derbyssä häviä - nyt vuorossa Magical Princess - plussana Korven videohaastattelu

Reima Kuisla derbyfinaalissa totutusta poikkeavassa roolissa - ”Se on kyllä muiden armoilla”

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video