"Nekkumainen, hempeä" – vuoden parhaan hunajan ainekset kerättiin puolukan kukista Muhoksella
Voittohunajaa kiiteltiin aromistaan, kauniista punertavasta väristä ja juoksevasta koostumuksesta.

Hunajat arvioitiin sokkona. Kuva: Virpi Aaltonen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Venäjän joukkue ajeli Big Mac -bussilla Kanadan olympialaisissa ‒ 14 vuotta myöhemmin 30 000 ihmistä jonotti Moskovassa, kun ensimmäinen McDonald's avasi ovensa: Nyt ketju jättää Venäjän17.5.
- Naudanliharullat sopivat juhlapöytään 19.5.
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Lepuskat maistuvat parhailta juuri paistettuina19.5.