Savuinen kalakeitto
Savuinen maku sopii myös kalakeittoon. Haukikeittoon se saadaan aikaiseksi savujuustolla maustetulla ruokakermalla sekä kylmäsavulohella.Savuinen kalakeitto
4 annosta
Ainekset
- 4–5 (350 g) perunaa
- 2 sipulia
- 8 dl kalalientä
- 6 maustepippuria
- 400 g haukifileetä
- 2 dl Kippari-ruokakermaa
- 100 g kylmäsavustettua kirjolohta
- tuoretta tilliä
Valmistusohje
Kuori ja kuutioi perunat ja sipulit. Kuumenna kalaliemi. Lisää maustepippurit, pilkotut perunat ja sipulit. Keitä noin 5 minuuttia.
Leikkaa kala suupaloiksi ja lisää keittoon yhdessä ruokakerman kanssa. Keitä kypsäksi. Lisää keittoon suikaloitu kylmäsavukala sekä tilliä. Kuumenna keitto. Tarjoa paahdetun ruisleivän kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


