Keittobanaaneista syntyy tanakoita wrappejä vaikka lihapadan kääreeksi
Nigerialaisessa keittiössä keittobanaanit ovat usein käytettyä ruokaa. Niistä syntyy tuhteja lettuja eli wrappejä.- Keittobanaaniwrapit
- 6–8 hengelle
- Ainekset
- 150–200 g keittobanaaneja
- 450 g vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
- 50 g voita
- 1/2 dl maitoa
- öljyä
Valmistusohje
Survo keittobanaanit soseeksi, lisää suola, sulatettu voi ja maito. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä puolisen tuntia.
Jaa taikina paloiksi ja kauli pyöreiksi letuiksi.
Kuumenna paistinpannulla lusikallinen öljyä ja paista lettuja yksi kerrallaan kummaltakin puolelta kolmisen minuuttia kullanruskeiksi.
Voit tarjota wrappeja vuohenlihapadan ja katkarapusalaatin kanssa tai täyttää wrapit vuohenlihalla ja tarjota lisänä salaattia.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



