Hedelmäinen uunipuuro
Puuro maistuu lähes kaikille. Pakastetut marjat tuovat vaihtelua annokseen. Myös marja- ja hedelmäsoseet piristävät puuroannosta. Perinteisestä voisilmästä saa lisäenergiaa. Moni haluaa nauttia puuroa myös iltapalana.Hedelmäinen uunipuuro
6 annosta
Ainekset
- 3 dl isoja kaurahiutaleita
- 100 g kuivattuja luumuja
- 1 dl omenasosetta tai -raastetta
- 1 l Kiehu-maitoa
- 1 tl suolaa
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
Pane kaurahiutaleet, suikaloidut luumut ja omenasose kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle kanelilla ja suolalla maustettu maito. Kypsennä uunissa 200 asteessa aluksi noin 15 minuuttia. Alenna lämpöä 150 asteeseen ja kypsennä vielä noin tunnin verran. Tarjoa maidon tai mehukeiton kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

