Peltokanankaali-linssipata
Peltokanankaalin maku on sinappinen ja sitruunainen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 dl linssejä
2 dl peltokanankaalin lehtiä tai versoja
200 g sipulisilppua
2 rkl voita tai öljyä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl valkosipulimurskaa
0,5 l kasvislientä
3 dl lihalientä tai kasvislientä
400 g tomaattimurskaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mustapippuria ja suolaa maun mukaan
(vettä)
ranskankermaa tarjoiluun
Huuhtele linssit hyvin. Hienonna kanankaali. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulisilppua kattilassa voissa tai öljyssä, lisää valkosipuli ja muut ainekset.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna kiehua hiljalleen noin kolme tuntia. Lisää vettä, jos ruoasta tulee liian paksua.
Nauti linssipata ranskankermasilmän kanssa.
Osaston luetuimmat
- Kantarellipiiras hurmaa kaikki sienien ystävät – kylmäsavuporo tuo makuun potkua5.8.
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Mummolan höyrymehu7.8.2015
- Kaalikääryleet20.1.2017