Peltokanankaali-linssipata
Peltokanankaalin maku on sinappinen ja sitruunainen.
2 dl linssejä
2 dl peltokanankaalin lehtiä tai versoja
200 g sipulisilppua
2 rkl voita tai öljyä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl valkosipulimurskaa
0,5 l kasvislientä
3 dl lihalientä tai kasvislientä
400 g tomaattimurskaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mustapippuria ja suolaa maun mukaan
(vettä)
ranskankermaa tarjoiluun
Huuhtele linssit hyvin. Hienonna kanankaali. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulisilppua kattilassa voissa tai öljyssä, lisää valkosipuli ja muut ainekset.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna kiehua hiljalleen noin kolme tuntia. Lisää vettä, jos ruoasta tulee liian paksua.
Nauti linssipata ranskankermasilmän kanssa.
Osaston luetuimmat
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- S-ryhmä laskee hintojaan: 100 tuotetta muuttuu edullisemmaksi
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Kokkaa juureksista: Neljä erityisen maukasta reseptiä
- Vuoden suurin kurpitsa painaa lähes 500 kiloa – kasvattaja kasteli hurjat määrät joka päivä
- Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys