Hiillosahventa, savulohitahnaa, kalanyyttejä – Ongi tästä helpot, mutta herkulliset kalaohjeet kesäpöytään
Hiillostettu, savustettu, grillattu, suolattu – kala ui pöytään monin eri tavoin ja maistuu niin uusien perunoiden kuin maukkaan leivänkin kera.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Sekaruokavalio on palannut suomalaisten lautasille: ”Lihan välttäminen on laantunut”
- Muhkeat pannukakut paistuvat rapeareunaisiksi pannulla – nappaa resepti talteen
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään
- Parsakaalisosekeitto