Lämmin herukkasangria
Herukkasangria on maistuva vaihtoehto perinteiselle punaviinisangrialle. Voit tarjota sen kylmänä tai lämpimänä.Lämmin herukkasangria
noin 6 lasillista
Ainekset
- 1 appelsiini
- 4 tuoretta luumua
- 1 rkl sokeria
- 2 dl vahvaa, sokeroitua mustaherukkamehua
- 5 dl appelsiinitäysmehua
- 3 dl vettä
Koristeeksi
- mustaherukan terttuja
Valmistusohje
Leikkaa kuorittu appelsiini paloiksi ja pilko luumut. Jaa hedelmäpalat laseihin. Ripottele hedelmille jokaiseen lasiin noin puoli teelusikallista sokeria.
Kuumenna mustaherukkamehu, vesi ja appelsiinimehu. Laita lusikka lasiin ja kaada kuuma juoma hedelmien päälle. Nosta lasin reunalle koristeeksi mustaherukkaterttu.
Vinkki
Voit tarjota juoman myös kylmänä. Lisää silloin lasiin lopuksi muutama jääpala.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

