Papusalaatti
Kokoa erilaisista pavuista, juustosta ja kasviksista ruokaisa ja värikylläinen salaatti. Tarjoa se leivän kanssa ja ravitseva kasvislounas on valmis.Papusalaatti
3–4 annosta
Ainekset
- 1 pussi jääsalaattia
- 1 rasia (250 g) kotijuustoa
- 4–5 tomaattia
- 2 dl vihreitä oliiveja
- 1 dl kypsiä valkoisia papuja
- 1 dl kypsiä punaisia papuja
Kastike
- 2 rkl sitruunamehua
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 tl sinappia
- 1 tl sokeria
- 1/4 tl roseepippuria
Valmistusohje
Revi salaatti tarjoiluastiaan. Kerrostele päälle juusto kuutioituna, tomaatit lohkoina, oliivit ja pavut.
Sekoita kastikeainekset ja valuta salaatin päälle. Tarjoa tuoreen maalaisleivän kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


