Mustikkapannari

Kesäpannukakku tekee suun mustikan siniseksi. Mustikkapannari maistuu sekä lapsille että aikuisille.
Kesäpannaristakin saa suun mustikan siniseksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mustikkapannari

6 annosta

Ainekset

  • 3 munaa
  • 6 dl täysmaitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 dl juoksevaa voi-kasviöljyseosta
  • 5 dl mustikoita
  • 1/2 dl sokeria

Uunipannulle

  • 50 g voita

Pinnalle

  • juoksevaa hunajaa
  • mustikoita

Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito, jauhot, sokeri ja suola. Anna turvota noin puoli tuntia. Lisää taikinaan mustikat ja sokeri. Sulata voi uunipannulla ja anna ruskistua hiukan. Kaada taikina pannulle ja paista uunin alaosassa noin 40 minuuttia. Koristele tuoreilla mustikoilla. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa.