Porkkana-inkivääri-kurkumalaatikko
Kun porkkanalaatikon maustaa kurkumalla ja fenkolilla sekä inkiväärillä, siihen tulee aivan uusi säväys. Riisin sijaan voi käyttää tattaria.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Porkkana-inkivääri-kurkumalaatikko
lisuke 6 hengelle
Ainekset
- 2 kg porkkanaa
- pätkä luomuinkivääriä raastettuna
- 1–2 tl ruususuolaa, 2 tl kurkumaa, 2 tl mustapippuria, murskattua fenkolin siementä
- 2 dl keitettyä tattarisuurimoa
- 1 ½ dl kuohukermaa/kaurakermaa
- korppujauhoja
- voita
Valmistusohje
Keitä ja soseuta porkkanat. (Voit laittaa jo keitinveteen hiukan suolaa, kurkumaa ja mustapippuria.) Lisää joukkoon muut ainekset, tarkista maku. Kaada seos voideltuun uunivuokaan, kuorruta pinta korppujauholla ja lisää päälle voinokareet. Paista 175 asteessa noin 30 minuuttia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Ohje: Tuuli Lovén
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Maukkaasta papusalaatista saa tuunattua omanlaisensa erilaisilla proteiineilla12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017