Arjen pelastus: nopea tomaattikastike pastalle
Tomaattikastike on todella maukasta ja helppoa valmistaa.
Kypsennä täytetyt tortelliinit veden sijaan suoraan maukkaassa tomaattikastikkeessa. Kuva: Helena Saine-LaitinenArkea helpottamaan voi ottaa nopeasti valmistuvan pastan tomaattikastikkeella.
Tortelliinit tomaattikastikkeessa
4–6 annosta
- Ainekset
- 2 ps (à 250 g) tortelliini-tuorepastaa (ilmakuivattu kinkku-juusto)
- Kastike
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
- noin 2 dl vettä
- 1 dl mustia kivettömiä oliiveja viipaloituna
- 1½ tl pizzamaustetta
- 1 tl sokeria
- noin 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- Päälle
- 1 dl parmesaanilastuja
- (tuoretta basilikaa)
Valmistusohje
Kuori ja silppua sipulit. Kuullota ne öljyssä paistokasarissa.
Lisää tomaattimurska. Huuhtele kartonkitölkki vesitilkalla ja kumoa se kasariin.
Lisää oliivit, pizzamauste, sokeri, suola ja pippuri. Kuumenna ja tarkista maku.
Kypsennä tortelliinit kastikkeessa, noin 5 minuuttia. Tarkista aika tuorepastapakkauksesta. Anna makujen tekeytyä hetki ennen tarjoilua. Viimeistele parmesaanilastuilla ja tuoreella basilikalla.
Vinkki! Vielä enemmän oikaiset, kun käytät valmiiksi maustettua pastakastiketta ja pakastettuja sipulikuutioita.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

