Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kalkkunatäytteiset rieskarullat

Kalkkunalla ja piparjuurituorejuustolla täytetyt rieskarullat ovat näppärää pikkupurtavaa.
Rieskarullista saat näppärästi pikkupurtavaa, ja kokonaisina ne on helppo kuljettaa vaikka eväiksi.
Rieskarullista saat näppärästi pikkupurtavaa, ja kokonaisina ne on helppo kuljettaa vaikka eväiksi. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kalkkunatäytteiset rieskarullat

noin 16 palaa, 4 annosta

Ainekset

  • 2 ohutta, suorakaiteen muotoista rieskaa
  • 100 g piparjuurella maustettua tuorejuustoa
  • 100 g kevätsipulia
  • noin 100 g savukalkkunaviipaleita
  • 100 g pala kurkkua
  • 50 g rucolaa
  • 1 dl ranskankermaa
  • 1—2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Levitä rieskoille ensin tuorejuustoa, tasaisesti reunoilta reunoille asti.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ripottele päälle viipaloidut kevätsipulit. Levitä päälle kalkkunaviipaleet ja sitten ohuiksi tulitukuiksi leikattu kurkku ja rucola. Lusikoi päälle murskatulla valkosipulilla maustettua ranskankermaa tai valmista aiolia eli valkosipulimajoneesia.

Kääri rieskat pitkältä sivulta tiukoiksi rulliksi kääretortun tapaan. Kietaise rullat kelmuun ja anna odottaa jääkaapissa tarjoiluhetkeä. Leikkaa rullat reilun parin sentin paloiksi. Keihästä cocktailtikku läpi ja nosta tarjolle tervetuliaisjuoman seuraksi.