Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Yle: Vihreät tukisivat maaseudulla asuvia vähävaraisia jopa sadan euron energiarahalla kuussa ‒ ehdotus sunnuntailisien poistosta kuohutti puoluekokouksessa
Koneet ja autot: Polttoaineiden kulutus ei ole palannut koronaa edeltäneelle tasolle

Ranskassa kielletään hedelmien ja vihannesten pakkaaminen muoviin – Suomessa ajatellaan, että elintarvikkeen säilyvyys on tärkeintä

Kierrätysmuovin osuus ruoka­pakkauksissa kasvaa ja niiden kierrätettävyyttä parannetaan. Pakkauksen osuus ruuan hiilijalan­jäljestä on pieni.
Elintarvikepakkauksia kehitetään vähentämällä muovin määrää ja suosimalla kierrätysmuovia.
Elintarvikepakkauksia kehitetään vähentämällä muovin määrää ja suosimalla kierrätysmuovia. Kuva: Sanne Katainen, Jarkko Sirkiä
Ruoka28.12.202106:00
Katja Lamminen
k-ryhmäkeskohiilijalanjälkimuovimuovin vähentäminenmuovipakkauspakkausmuoviruokapakkaus

Lue lisää

Ruisleipä maistuu nokkosista valmistetun keiton kanssa.

Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla

Resepti21.5.
Munakas porotäytteellä kruunasi aamiaisen.

Arvio

Suvi Jylhänlehto

Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella

Ruoka|Ruoka20.5.
Lapin yliopiston ylioppilaskunnan mukaan kasvipohjaisuus on 2020-luvun selkeimmin nähtäviä kestävän kehityksen trendejä.

Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat

Ruoka|Ruoka20.5.

Osaston luetuimmat

  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
  • Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla21.5.
  • Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
  • Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019

Osaston luetuimmat

  • Suomen suosituimman valmisruuan resepti on pysynyt muuttumattomana 65 vuotta15.5.
  • Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
  • Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla21.5.
  • Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
  • Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019

Osaston uusimmat

  • Talkooväen ruokkiminen onnistuu helposti suurella sopalla ja pannupullalla21.5.
  • Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella20.5.
  • Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat20.5.
  • Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan20.5.
  • Keltainen broilerikeitto saa ryhtiä rikotusta ohrasta20.5.
  • Ranskalainen kasviskeitto saa hienoa makua fenkolista ja timjamista20.5.
  • Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus