Lepoa, venyttelyä ja reilua mätkäyttelyä – leipuri Anne Timperi tietää, miten tehdään parasta pullaa
Anne Timperi innostui leipomisesta vasta opiskellessaan leipuriksi. ”Onhan tuore leivonnainen ihan hitsin hyvää!”
Tilaajalle

Osaston luetuimmat
- Näihin lohkoperunoihin ihastuvat kaikki ‒ salainen ainesosa yllättää17.3.
- Söin täällä: Nummelan Ismetissä pihvi ja lohi olivat perusmaistuvia, joskin melko yllätyksettömiä19.3.
- Rahkapiirakat16.2.2022
- Hyödynnä pakasteperunat ‒ neljä helppoa arkireseptiä19.3.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- IT-alan uratykki Liisa Lindroth ei arvannut, mihin elämä vie ‒ nyt hän pyörittää huippukokkien arvostamaa puutarhaa19.3. Tilaajalle
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.2022