Vuohenjuustosalaatti ja mansikkakastike
Ahomansikka on parhaimmillaan tuoreena. Siitä syntyy ihana vinegretti salaatille.
(4 alkuruoka-annosta)
1 pussillinen jääsalaattia
kourallinen vuohenputken tai ahomansikan pieniä lehtiä
1 suuri päärynä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
150 g vuohenjuustoa
Vinegretti:
noin 2 dl aho- ja/tai puutarhamansikoita
2 rkl öljyä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl valkoviinietikkaa
0,5 tl sinappia
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Huuhtele salaatti ja villivihannesten lehdet ja revi salaatti annospalakokoiseksi. Lohko päärynä ja leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi.
Soseuta kaikki vinegretin ainekset tehosekoittimessa.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Tänään vietetään koulumaitopäivää – poimi herkullinen välipalasmoothieresepti talteen
- Suomalainen luomusinihomejuusto palkittiin kilpailun parhaana – raati kuvaili herkkua aromikkaaksi ja juuri sopivan murenevaksi
- Alko nostaa hintojaan: Näin hallituksen veronkorotus näkyisi keväällä tuotteiden hintalapuissa
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita