Sinappiset pariisinperunat
Sinappiset ja hunajaiset pariisinperunat valmistuvat nopeasti ja helposti pakastetta tuunaamalla.Sinappiset pariisinperunat
4–6 annosta
Ainekset
- 600 g pariisinperunoita (pakaste)
- 2 rkl voita
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl karkeaa kokojyväsinappia
- 1–2 rkl juoksevaa hunajaa
- ¾ tl suolaa
Valmistusohje
Kuumenna voi ja öljy paistokasarissa. Lisää jäiset perunat ja kypsennä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Heiluttele pannua ahkerasti, jotta perunat ruskistuvat tasaisesti.
Lisää pannuun sinappi, hunaja ja suola. Ravistele, jotta maut sekoittuvat tasaisesti. Kypsennä vielä 5 minuuttia. Tarkista maku.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


