Suomalaista menestysreseptiä haetaan kuuden finalistin voimin – tuleeko fermentoiduista härkäpapusuikaleista syksyn hittiruoka?
Suomalainen menestysresepti -ohjelman voittaja ratkeaa elokuun lopulla.
Suomalainen menestysresepti -ohjelman finaaliin selvisivät Kuopiolainen diplomi-insinööri Pekka Nuutinen, Turun seudulta ponnistava ravintoloitsija Marjaana Pohjola, ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voittanut Anssi Räntilä, Urallaan Savoyn keittiömestariksi edennyt Henrik Kovanen, Lahtelaislähtöinen mäkihyppääjälegendan poika Miki Puikkonen ja Jyväskylästä kotoisin oleva Maria Jalkanen. Kuva: Aito media / MTV3MTV3-kanavalla esitettävän Suomalainen menestysresepti -ruokaohjelman kolmas kausi on edennyt finaalivaiheeseen.
Ohjelmassa etsitään seuraavaa hittituotetta suomalaisten ruokapöytiin. Kisan aikaisempiin voittajiin kuuluvat Boltsi-kaurasiemenpyörykät ja karjalanpiirakan uusioversio Rostis.
Alkukarsinnoista jatkoon on nyt valittu kuusi finalistia, joiden kilpailua seurataan elokuussa järjestettävään finaaliin saakka.
Tämän vuoden finaaliin selvinneisiin tuotteisiin kuuluvat mm. marinoidut ja fermentoidut härkäpapusuikaleet, chia-siemenistä, marjoista ja hedelmistä valmistettu luomuvanukas ja kokonaan täysjyväkaurasta valmistettu luomupasta. Kilpailua ei voiteta pelkästään maukkaalla ruualla: hyvän tuotteen lisäksi pitää huomioida myös kuluttajien tarpeet ja markkinointi.
Ohjelma on nähtävissä televisiossa MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 21.00. Finaalijakso esitetään 25.8. jolloin ratkeaa vuoden 2021 Suomalainen Menestysresepti -voittaja.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
