Kuohkeat ohukaiset
Ohukaiset eli letut eli räiskäleet maistuvat hillon kanssa.
Tarjoa kuohkeat ohukaiset vaikka pihlajanmarja-omenahillon kanssa. Pihlajanmarja antaa väriä ja tuo vaihtelua perinteiseen omenahilloon. Kuva: Jaana KankaanpääKuohkeat ohukaiset
noin 10 kpl
Ainekset
- 2 munaa
- 5 dl maitoa
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 rkl sokeria
- 25 g voita sulatettuna
- 1 tl leivinjauhetta
Valmistusohje
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito. Vatkaa joukkoon mausteet ja jauhot. Anna turvota mielellään yön yli jääkaapissa tai vähintään puoli tuntia huoneenlämmössä.
Lisää lopuksi voisula ja leivinjauhe. Paista paksuhkoja ohukaisia esimerkiksi blinipannulla. Tarjoa ohukaiset hillon kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
