Grillissä valmistuu vähällä vaivalla iso satsi sapuskaa – samalla välttyy patojen ja pannujen tiskaamiselta - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Grillissä valmistuu vähällä vaivalla iso satsi sapuskaa – samalla välttyy patojen ja pannujen tiskaamiselta

Tulevan kesän kokeilulistalta löytyvät ainakin grillattu vesimeloni, kukkakaali ja itse tehdyt hampurilaiset.
Anni-Sofia Hoppi
Foliovuoan käyttö pitää grillin puhtaampana pidempään. Huuhtaisemalla samaa alustaa voi käyttää useamman kerran ennen kierrättämistä.

Toissaviikolla se viimein tapahtui. Grillikauden avaaminen ensimmäistä kertaa ikinä omalla pihalla!

Ritilöillä on kypsennetty jo muun muassa kotimaisia sieniä, itse kalastettua siikaa ja pekoniin käärittyjä tankoparsoja. Viime viikolla grillissä kypsyi syksyllä uima-altaasta kuolleena löytyneen kauriin ulkofilee (huom. hankittu asianmukaisesti).

Tänä kesänä aion käristää grillissä ainakin kukkakaalia, erilaisia hedelmiä ja burgereita – A-luokan makkaraa unohtamatta!

Olemme avopuolisoni kanssa yrittäneet kokata mahdollisimman paljon kotiruokaa, ja grillaaminen on osoittautunut ylivoimaiseksi tavaksi valmistaa kerralla isompi satsi.

Kun ritilät lastaa täyteen ruokaa, saa jämistä helposti kasattua vielä seuraavan päivän lounaan. Vain mielikuvitus on rajana siinä, mitä kaikkea grillissä voi tiristellä.

Foliovuokia käyttämällä grilli pysyy melko puhtaana, jolloin välttyy myös kattiloiden ja paistinpannujen (omat inhokkini) tiskaamiselta.

Kuluva kesä näyttää, vaihtuuko alkuinnostus syksyllä totaaliseksi grilliähkyksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Atrian logo menee uusiksi – brittiläisen toimiston kanssa tehty uudistus alkaa näkyä kuluttajille elokuusta lähtien

Korona peruutti ruokamessuja maailmalla, Food from Finland siirtyi webinaareihin

Peltiruoka sopii etäpäivään ja ison porukan ruokkimiseen

Ruissalon Maininki -ravintola Turussa avautui ensin Netflixin miljoonille katsojille – ja maanantaina ruokailijoille