Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Turhat soitot jäätyneistä joutsenista työllistävät pelastuslaitoksia – näin tunnistat hädässä olevan linnun
Tilaajalle
|
Ladattavilla bensahybrideillä ajaminen kallistuu
Lihan alkuperä pitää ilmoittaa – ei koske pizzerioita ja kebab-paikkoja
Suomeen tuodaan muoviputkissa suuret määrät jauhelihapihvejä, joiden alkuperämaa voi jäädä piiloon.
Tilaajalle
Jaa
Ruoka
29.4.2019
08:00
Jouko Kyytsönen
Artikkelin aiheet
Veli-Matti Aittoniemi
jauheliha
lihan alkuperämaa
Jaa
Osaston luetuimmat
1
Ravintolat
|
Perinteisen Mustan Kissan keittiössä häärää kastikevelho – tästä tunnistaa ravintolan tason
2
Reseptit
|
Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
3
Yle uutiset
|
Miljoonia broilereita hylätään vuosittain teurastamoissa syömäkelvottomina – kysyimme, mikä lukua selittää
4
Reseptit
|
Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
5
Palapaisti
6
Reseptit
|
Helppo inkiväärishotti: Vain 4 ainesosaa
7
Maailman parhaat uunijuurekset
MAINOS: Suomen parhaat
Mainos: Merimetalli Ky
Koti
|
Riukuaita kuuluu suomalaiseen maisemaan – helppo asentaa itse
Mainos: Contura
Koti
|
Kiertoilmatakka ja ilmalämpöpumppu ovat varsinainen lämmittämisen tehopari