Palsternakka-lehtikaalicoleslaw
Vähän toisenlainen coleslaw eli majoneesipohjainen kaalisalaatti syntyy, kun yhdistät lehtikaalia ja palsternakkaa. Raikkautta salaattiin tuo limen mehu ja kuori.Palsternakka-lehtikaalicoleslaw
4 hengelle
Ainekset
- 200 g lehtikaalia
- 300 g palsternakkaa
- 1,5 dl majoneesia
- 1 dl turkkilaista jogurttia
- noin 2 rkl limemehua
- 2 tl limen kuorta raastettuna
- 2 dl tuoretta korianteria
- ½ tl sokeria
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
Leikkaa lehtikaalista paksut lehtiruodit pois ja suikaloi kaali. Raaste palsternakka ja suikaloi se.
Tee majoneesi tai käytä valmista majoneesia.
Purista limen mehu ja raasta limen kuori. Hienonna korianteria.
Yhdistä kaikki aineet keskenään. Jätä osa korianterista koristeluun.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

