Maistuisiko alkoholiton viina? Helsinkiläisen tislaamon gininkorvike maksaa noin 15 euroa pullo
Helsinki Nolla saa makunsa katajanmarja- sekä muista mauste- ja yrttitisleistä.
Mikko Mykkänen ja Kai Kilpinen kehittivät vuoden ajan muun työnsä ohessa prosessia alkoholittoman tisleen valmistamiseksi. Kuva: Rodolfo RubioThe Helsinki Distilling Company on tislannut yrteistä ja mausteista ensimmäisen suomalaisen kirkkaan alkoholittoman viinan.
Helsinki Nollaa voi käyttää juomasekoituksiin ja drinkkeihin. Tiedotteen mukaan tuote on suunnattu alkoholia vältteleville kuluttajille, jotka haluavat aidon cocktailelämyksen.
Tislaajamestari Mikko Mykkäsen ja Master Blender Kai Kilpisen kehittämä tisle saapuu vähittäiskauppoihin syyskuun alussa. Puolen litran pullo maksaa noin 15 euroa.
Helsinki Nolla saa makunsa ginin tavoin katajanmarja- sekä muista mauste- ja yrttitisleistä.
”Riittävästi makua sisältävä Helsinki Nolla mahdollistaa aidon drinkkielämyksen ilman alkoholia. Se ei ole makuvettä, vaan yrttitisleestä ja mausteista valmistettu alkoholiton juoma, joka tukee laadukasta tonic-vettä sekä muita cocktailien rakennusaineita", Kilpinen kertoo.
Helsingin Kalasataman Teurastamolla vuodesta 2013 lähtien toiminut The Helsinki Distilling Company on sadan vuoden ajanjaksolla ensimmäinen ja ainoa tislaamo Helsingissä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
