Peltokanankaalikastike
Tarjoa kanankaalikastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.
1 dl ruohosipulia
4 rkl voita
3 rkl jauhoja
noin 2 dl kanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl maitoa, soijamaitoa tai kookoskermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
Hienonna ruohosipuli ja kuullota silppua hetki voissa paistinpannulla. Lisää jauhot ja hienonnetut kanankaalinversot ja sekoita, kunnes seos on vaaleanruskeaa. Lisää maito tai soijamaito vähitellen hyvin sekoittaen. Mausta. Anna kypsyä hiljalleen noin 5 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- S-ryhmä laskee hintojaan: 100 tuotetta muuttuu edullisemmaksi
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita
- Kokkaa juureksista: Neljä erityisen maukasta reseptiä
- Vuoden suurin kurpitsa painaa lähes 500 kiloa – kasvattaja kasteli hurjat määrät joka päivä
- Suositussa dippikastikkeessa ruokamyrkytysvaara – tarkista paketin päiväys