Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kalkkunarullat

Täytetyt kalkkunarullat valmistuvat helposti kalkkunan ohuista lehti- tai minuuttipihveistä. Täytä ne homejuustolla ja purista nesteeksi appelsiinimehua. Lihojen kypsyessä uunissa voit valmistaa lisukkeeksi vaikkapa risoton.
Homejuustotäytteiset kalkkunarullat kypsyvät appelsiinimehussa kellien. Kalkkunan voit korvata myös broilerilla.
Homejuustotäytteiset kalkkunarullat kypsyvät appelsiinimehussa kellien. Kalkkunan voit korvata myös broilerilla. Kuva: Sanne Katainen

Kalkkunarullat

4 annosta

Ainekset

  • noin 800 g kalkkunan ohuita minuutti- tai lehtipihvejä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Täyte

  • noin 1 dl punaista pestoa
  • 125 g sinihomejuustoa
  • 1 tl rosmariinia
  • 2–3 dl appelsiinimehua
  • ½ kanaliemikuutiota

Koristeluun

  • tuoreen rosmariinin oksia

Valmistusohje

Levitä ohuet lihaviipaleet leivinpaperin päälle. Painele ne kuiviksi talouspaperilla. Mausta tarvittaessa suolaripauksella ja pippurilla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sivele kunkin lihaviipaleen päälle ensin punaista pestoa. Leikkaa sinihomejuustosta viipaleita ja jaa lihoille. Ripottele päälle rosmariinia. Kääri lihat rulliksi ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin.

Liuota appelsiinimehuun kanaliemikuutio ja kaada rullien päälle.

Kypsennä rullia 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa kalkkunarullat fenkolirisoton kanssa.