Anna anjoviksen yllättää ‒ maukas pikkukala sopii moneen
Anjovisfileet näyttävät pikkusinteiltä, mutta niistä saa moniin ruokiin muhkeasti makua. Kilohailin säilöntäliemessä piilee ainutlaatuisen aromin salaisuus.

Osaston luetuimmat
- Oletko jo maistanut mocheja? Pakastealtaan herkusta ennustetaan kesän hittituotetta
- S-ryhmän uusi halpuutus voi johtaa hintapaineen lisääntymiseen kotimaisilla tuotteilla: ”Alkutuottaja on pakotettu mopen osaan”
- Näihin lohkoperunoihin ihastuvat kaikki ‒ salainen ainesosa yllättää
- Huippuravintola Finnjävel tarjoilee verilettuja ja kanaviillokkia Lontoossa – ”Eikö ole helvetin hyvää?” kysyy Michelin-kokki Tommi Tuominen
- Tätä perinneruokaa tilaavat pitopalvelulta enää harvat – lohi ja broileri ovat varma valinta
- Mummon lihapullat
- Nosta rapeareunaiset röstiperunat uudelle tasolle sinihomejuustolla