Limettikana
Broilerinliha on nopeasti kypsyvää, mureaa ja erittäin mehukasta. Curryllä, korianterilla ja limetillä maustetut koipireidet hautuvat uunissa meheviksi.Limettikana
6 annosta
Ainekset
- 1 pak. (noin 1,1 kg) maustamattomia kananpojan koipireisiä
Täyte
- 2 tl suolaa
- 1 rkl currya
- 3–4 oksaa tuoretta korianteria tai persiljaa
- 2 limettiä tai sitruuna
Valmistusohje
Irrottele varovasti sormilla ja pienellä terävällä veitsellä koipireisien nahka niin, että se jää kiinni koipiluuhun. Hiero sisään suola-curryseosta. Työnnä sitten nahan alle hienonnettua korianteria tai persiljaa sekä pari kolme limetin viipaletta.
Ruskista koipireidet kevyesti voissa paistinpannulla. Nosta koivet uunipannulle. Kypsennä 175 asteessa noin 50 min.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

