Ruuantuotannon tekniikan diplomi-insinöörejä aletaan kouluttaa ensi syksynä
LUT-yliopiston Kouvolan alueyksikössä alkaa ensi syksynä Suomen ensimmäinen ruuantuotannon tekniikkaan keskittyvä maisteriohjelma.
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Kalamakkaraa, keksitaikinaa ja fyysikon voileipiä – tässä ovat suomalaisen menestysreseptin finalistit
- Kolmen presidentin kokki muutti itärajan sukutilalle – ”Lupasin äidille ja presidentti Haloselle, että katson vuoden ajan, onko minusta täällä olijaksi”
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Tämän maustekakun maku vain paranee tekeytyessään – viimeistele kahvikuorrutteella juuri ennen tarjoilua
- Paraisten piparkakut
- Laivojen jouluruokapöydät testissä – niukin ihastutti hinnallaan ja laadullaan