Ruuantuotannon tekniikan diplomi-insinöörejä aletaan kouluttaa ensi syksynä
LUT-yliopiston Kouvolan alueyksikössä alkaa ensi syksynä Suomen ensimmäinen ruuantuotannon tekniikkaan keskittyvä maisteriohjelma.Suomen ensimmäiset ruuatuotannon tekniikan diplomi-insinöörit valmistuvat lähitulevaisuudessa. Uuden maisteriohjelman tarjoaa LUT-yliopisto, jonka Kouvolan alueyksikössä englanninkielinen Food Processing Technology -koulutus alkaa ensi syksynä.
Yliopiston kehityspäällikkö Matti Lampinen uskoo uuden maisteriohjelman kiinnostavan niin alemman korkeakoulututkinnon juuri suorittaneita kuin työelämässä jo kannuksensa hankkineita.
”Uusi maisteriohjelma keskittyy tuotantoprosesseihin sekä prosessi- ja tuotekehitykseen. Se antaa hyvät edellytykset prosessiteollisuudessa toimimiseen”, Lampinen kertoo Toptasten kirjoittamassa uutisessa.
Haku opintoihin alkaa 1. joulukuuta, ja vuosittaisia aloituspaikkoja on 20.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



