Urheilijoiden luottovälipala taipuu myös jälkiruokaan
Miedon makuinen raejuusto sopii jälkiruokiin. Makeuta helppotekoinen hedelmäherkku vaihteeksi hillolla.
Voit lisätä neutraalin makuista raejuustoa myös makeisiin ruokalajeihin, kuten marja- ja hedelmäsalaatteihin, smoothien ja kakkutaikinan joukkoon tai surauttaa siitä kohmeisten marjojen kanssa trendikästä terveysjäätelöä. Kuva: Sanne KatainenHedelmäinen raejuustojälkkäri
6 annosta
- Ainekset
- 1 prk (2 dl) vispikermaa
- 1 prk (200 g) raejuustoa
- noin ½ dl vaaleaa hilloa (esimerkiksi mango-passio tai omena)
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 ½ dl (250 g) viinirypäleitä
- 1 banaani
- 1–2 appelsiinia
- 2 rkl pähkinärouhetta
Valmistusohje
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Kääntele joukkoon valutettu raejuusto, hillo ja vaniljasokeri.
Huuhtele ja halkaise viinirypäleet. Kuori ja paloittele banaanit ja appelsiinit.
Kääntele hedelmät kermaseokseen ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa hilloa, mikäli pidät makeammasta.
Jaa jälkiruoka annosmaljoihin. Koristele hedelmäpaloilla ja pähkinärouheella. Tarjoa hedelmäherkku jääkaappikylmänä.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
