Nopeaa ja maukasta – saksalainen pyttis hurmaa perinteisillä mauilla
Nyt valmistetaan pikaruoka hapankaalista ja braatvurstista pyttipannun tapaan.Hapankaali on erityisesti saksalaisten herkkua. Onhan hapankaali ja braatvursti erottamaton yhdistelmä saksalaisessa illanvietossa. Braatvurstista on tullut meilläkin suosittu makkara. Se on yrteillä ja sipulilla maustettu, vaalea ruokamakkara.
Saksalainen pyttis
2 annosta
- Ainekset
- 2–3 keitettyä perunaa
- 1 iso sipuli
- 200 g braatvurstia
- 1 rkl voita
- 3 dl hapankaalia
- 2 rkl sinappista kurkkusalaattia
- persiljaa
- sinappia
Valmistusohje
Lohko perunat ja hienonna sipuli.
Paista braatvurstit ensin voissa pannulla. Siirrä ne lautaselle.
Paista perunalohkot ja hienonnettu sipuli. Lisää paistamisen loppuvaiheessa hapankaali, kurkkusalaatti ja makkarat.
Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Purista sinappia makkaroiden päälle.
Vinkki: Mikäli pidät kosteammasta pyttipannusta, lisää pannulle hikan ruokakermaa ja anna kiehahtaa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

