Porkkanakaurapuuro
Porkkanakaurapuuro tuo vaihtelua aamupalaan ja sopii hyvin myös välipalaksi. Porkkanaraaste, siirappi ja mantelilastut tekevät siitä ruokaisan ja juhlavan aterian.Porkkanakaurapuuro
4 annosta
Ainekset
- 300 g porkkanoita (4–5 kpl)
- 1 l vettä
- 4 dl kaurahiutaleita
- 1 rkl kanelia
- 1 rkl siirappia
- 1 rkl voita
- ripaus suolaa
- ¾ dl mantelilastuja
Valmistusohje
Pese, kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Kiehauta vesi ja lisää kaurahiutaleet ja porkkanaraaste. Keitä hiljalleen kannen alla 10–15 minuuttia välillä sekoitellen.
Lisää loppuvaiheessa kaneli, siirappi, voi ja mantelilastut. Tarjoa maustamattoman jogurtin kanssa. Pinnalle voit halutessasi norottaa siirappia.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

