Gourmeeta golfaajille ja muillekin vanhan navetan suojissa
Teemu Suomalainen houkuttelee ihmisiä herkuttelemaan vanhaan navettaan Virolahdelle. ”Rinta rottingilla voidaan sanoa, että meidän ruoka on lähiruokaa.”

Teemu Suomalainen haluaa navettaravintolassaan myydä ruokamatkoja omaan sielunmaisemaansa. Kuva: Sanne Katainen
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Kokin tekemä munakas kohottaa mielen Lappi-henkisellä aamiaisella22:00
- Suomen ylioppilaskuntien liitto tarjoaa jatkossa vain kasvipohjaista ruokaa ‒ saman päätöksen tekivät Lapin yliopisto-opiskelijat19:31
- Kaalilaatikko23.2.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän06:00
- Muikuista syntyy maukas alkupala tomaatin ja valkosipulin voimin 19.5.
- Ravintola Niinipuu tarjoaa juhlaherkkuja savolaisittain ‒ tässä emännän vinkit juhlien järjestämiseen: ”Vähäkin vihreä koristaa kummasti”19.5.
- Nokkoskeitto on kevään villiruokaa parhaimmillaan06:00