Raparperi-piimäpiirakan suosio säilyy − tässä ohjeessa uutta ovat erilaiset mausteet
Piimäpohjainen raparperipiirakka on suosittu vuodesta toiseen. Pohjan mausteeksi sopivat piparkakuista tutut maut. Lisää kanelia, kardemummaa tai inkivääriä taikinaan ja ripottele vielä pinnallekin. Osan sokerista voit korvata tummalla fariini- tai ruokosokerilla.
Osaston luetuimmat
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
- Kermajuustosta katosi vaivihkaa 100 grammaa: Erityisesti näissä tuotteissa piilokallistuminen näkyy
- Suomalainen luomusinihomejuusto palkittiin kilpailun parhaana – raati kuvaili herkkua aromikkaaksi ja juuri sopivan murenevaksi
- Suomalaiselta burgeriketjulta hieno ele tuottajille: Tarjoaa ilmaiset ruoat koko perheelle
- Suppilovahverokeitto
- Suppilovahveron voi sekoittaa myrkylliseen rustonupikkaan, mutta näin erotat ne toisistaan
- Nyt on aika tehdä ensi kesän perunalle penkit – haravoitujen lehtien hyötykäytöllä saat puhtaan valkeita perunoita