Luomubroileri ei aiheuttanut heti ostoryntäystä
Huhtalan tilan luomubroilerit eivät olleet myyntimenestys Kokkolan Prismassa ensimmäisenä myyntipäivänään.
”Jonkun verran niistä on kyselty. Luomu ja lähiruoka kiinnostaa ihmisiä yhä enemmän”, totesi myyntipäällikkö Antti Korpela torstaina.
Maaseudun Tulevaisuus kertoi keskiviikkona kauhavalaisesta Hermanni Huhtalasta, joka tuottaa luomubroilereita. Pajuniemi Oy ja S-ryhmä tekevät tuottajan kanssa yhteistyötä.
Ensimmäiset luomubroilerit olivat myynnissä Prismoissa torstaina.
”Ehkä nämä herättävät enemmän tunteita ruuhka-Suomessa. Täällä Atria ja Snellman koetaan lähialueen toimijoiksi”, pohti Korpela.
Kokkolan Prismassa uutta tuotetta tuotiin esiin infolapuilla, joissa kerrottiin broilerien tuotantotila ja -tapa.
”Muutaman tunnin perusteella ei oikein voi sanoa menekistä”, naurahti Korpela.
”Toivotaan että tuote pysyy valikoimissa. Itse pidän laajaa valikoimaa hyvänä.”
HANNA SALONEN
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
