Vuoden lähiruokatekoa haetaan
Helsingin messukeskus etsii henkilöä, yritystä tai yhteisöä, joka on toiminnallaan ansainnut vuoden lähiruokateko -palkinnon. Palkinnolla halutaan nostaa esiin hyviä esimerkkejä lähiruuan käytöstä ja käytön edistämisestä.
Tunnustuspalkinnon saajaksi voi joko ilmoittautua itse tai ilmoittaa ehdokkaan tammikuun loppuun mennessä verkkolomakkeella osoitteessa www.lahiruokaluomu.fi.
Kilpailun tuomaristona toimii Lähiruoka & luomu -messujen suunnitteluryhmä, puheenjohtajanaan lähiruokakoordinaattori Kirsi Viljanen maa- ja metsätalousministeriöstä.
Kolmatta kertaa jaettavan palkinnon voittaja julkistetaan Lähiruoka & Luomu -messuilla 26. maaliskuuta. Aikaisemmat palkinnonsaajat ovat keittiömestari Heikki Ahopelto ja LähiPuoti Remes. MAIKKI KULMALA
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
