Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Maatalous
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Hae
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Lehdet
Osastot
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Hevosmarkkinat
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt:
Olli Rehn asetettiin Keskustan presidenttiehdokkaaksi: Toimin mieluummin kärjistävän keskustelun purkajana kuin kiihdyttäjänä
Ruoka:
Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kokkaat niistä herkullista ruokaa
Ystävää etsimässä on uudistunut:
Avaa ovi uusille ystävyyksille omalla ilmoituksellasi
MT:n sovellus uudistui
Käytät uutta sovellusta - anna palautetta
Henri Alén
"Sääliseiskoja” saanut Henri Alén tiesi jo yläasteella, että hänestä tulee kokki – hartain toive oli päästä kokkaamaan presidentille ja niinhän siinä kävikin
Ruoka
|
Ruoka
2.6.
HS: Vasemmistoliitto korottaisi maatalousyrittäjien eläkemaksuja - ”Ruokahan tuleekin kaupasta”, kokki ja ravintoloitsija Henri Alén ilkkuu esitystä
Uutiset
|
Politiikka ja talous
2.3.
Tilaajalle
Henri Alén jakoi hyödyllisen pastavinkin ‒ tarkista tämä maininta pakkauksesta
Ruoka
|
Ruoka
14.2.
Henri Alén jakoi blinireseptinsä – rapeareunaisia blinejä mutkia suoristamalla
Ruoka
|
Ruoka
9.2.
"Kun kulut nousee, on saatava parempi hinta, niin minäkin teen" – ravintoloitsija Henri Alén ihmettelee, ettei tuottajahintoihin ole saatu korotuksia
Ruoka
22.2.2022
Kolumni
Jouni Kemppainen
Kunniaa satelee, euroja ei
Mielipide
18.2.2022
Mikael Jungner karisti maatalousvastaisuuden ja tuntee nyt huolta tilojen tulevaisuudesta: "On hirveää tuhlausta jos menetämme sen korkean osaamisen, mikä kotimaisessa maataloudessa on"
Maatalous
17.2.2022
Pohjolan Peruna ryhtyi sanoista tekoihin ja alkaa maksaa bonusta tuottajille – pystyykö yhtiö vyöryttämään kustannuksia ketjussa?
Maatalous
15.2.2022
Huippukokki Twitterissä: "Tekee pahaa alkutuottajien tilanne Suomessa"
Maatalous
2.2.2022
Söin täällä: Tältä maistuvat lihapiirakka ja hernekeitto Michelin-tähden ravintolassa – saimme Finnjävelin Salissa pahuksen hyvää Suomi-ruokaa
Ruoka
21.11.2021
Gourmet-aterioita asunnottomille ja hotellihuoneet illalliskäyttöön – Henri Alén oppi ravintoloiden koronakriisissä, että pitää olla kekseliäs ja toimia heti
Ruoka
8.10.2021
Tommi Tuomiselle toinen Michelin-tähti — tunnustus irtosi läskisoosilla ja tillilihalla
Ruoka
14.9.2021
"Vanhan sotaratsun pitää jaksaa tehdä hommia" – Henri Alén sai ravintola-alan tunnustuksen rohkeista kommenteistaan
Ruoka
20.5.2021
"Eläimen syöminen ja syödyksi tuleminen on ookoo" – huippukokki Henri Alén ja tutkija Lauri Reuter tutustuivat kymmenen maan ruuantuotantoon ja yllättyivät
Ruoka
14.2.2021
Kirja-arvio: Kelpoja kikkoja kokin kotikeittiöstä, mutta miksi pastaa pitää käyttää aina 360 grammaa?
Lukemisto
2.11.2020
Jopa yli puolet ravintoloista kaatuu toimintakiellon vuoksi, arvioi huippukokki Henri Alén – take away -toiminta ei pelasta koko alaa
Ruoka
3.4.2020
Arkiruoka haastoi jopa huippukokin – Näillä ohjeilla selviät arjen kokkailusta
Ruoka
7.10.2019
Kiertotalousravintola Ultima pokkasi Vuoden keittiöteko -palkinnon
Ruoka
15.11.2018
Hyönteisruokaa ja samppanjaa – tältä maistui sirkkaskagen
Lukemisto
18.4.2018
Tilaajalle
Sirkkoja myydään nyt tukussa ravintoloille – "Meidän on syytä aloittaa muutos länsimaista ja näyttää suuntaa"
Ruoka
8.2.2018
Tilaajalle
Läskisoosin ja tillilihan uudistaja Finnjävel sai ELO-säätiön ruokakulttuuripalkinnon
Ruoka
30.10.2017
Tilaajalle
Valmis ruokakassi helpottaa arkea ja vähentää hävikkiä
Ruoka
27.7.2017
Tilaajalle
Huippukokki ei kelpuuta teollisia meijerituotteita ravintolaansa
Lukemisto
13.7.2016
Tilaajalle
Kolumni
Riitta Mustonen
Maltaasta possuille pelastus
Mielipide
15.6.2016
Tilaajalle
Kirja Sinisimpukat ovat nopeaa arkiruokaa
Lukemisto
29.5.2015
Tilaajalle
Viikon kirja Päivänkiertoravintola Murussa
Uutiset
16.11.2012
Tilaajalle
Atria kurssittanut lähes tuhat kokkia
Uutiset
12.9.2012
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Särkimies
Mielipide
20.6.2012
Tilaajalle