Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Mustasaarelaisen tilan kustannukset nousivat vuodessa 380 000 euroa – broileri-viljatilalla ainakin toinen tukijaloista kantaa
Lukemisto: Vanhoillislestadiolaiset maitotilalliset tulevat Suviseuroille lataamaan akkuja ja tapaamaan ystäviä: ”Tämä on minulle tietynlainen keidas”

Kasviproteiinituotteet

Willja-tuoteperhe tehdään kaurasta, mutta myllyssä käsitellään muitakin viljoja kuin kauraa, joten tuotteita ei voida mainostaa gluteenittomina.

Fazerkin rynnistää kasvipohjaisten tuotteiden markkinoille – Willja-tuoteperheen perustana suomalainen kaura

Ruoka26.1.
Suomessa on niukasti teollisuutta, joka tuottaa kotimaisesta raaka-aineesta jalosteita elintarviketeollisuuden käyttöön. Kuvassa Suomen Viljavan härkäpavusta valmistamaa proteiinikonsentraattia.

Kasviproteiinien markkinat kasvavat vauhdilla – suomalainen jalostus yritetään saada vauhtiin mukaan, avuksi hanke

Maatalous12.11.2020
Härkäpapujauho on väriltään hennon keltaista. Maussa on hento pavun aromi.

Härkäpapu pilkotaan arvo-osiin Kokemäellä – pavusta erotetulle proteiinijakeelle on kysyntää elintarviketeollisuudessa

Maatalous22.10.2020
Avena Nordic Grainin kehittämää rypsinsiemenjauhetta.

Apetitin uuselintarvikelupa rypsijauheelle nytkähti eteenpäin – tulevaisuudessa rypsipuristetta rehun ohella ruokiin

Maatalous8.8.2020
Lotta Lahti (vas.) ja Mirka Tuovinen toivovat, että ihmiset suhtautuisivat rennosti ruuanlaittoon ja kasvisten lisäämiseen ruokavalioon.

Tökkivätkö lihan korvikkeet? – Kasviproteiinien lisäämisen lautaselle voi aloittaa vaikka tölkkipavuilla

Ruoka4.12.2019

HKScan alkaa myydä Hesburger-yhtiön kasvisruokia

Uutiset18.11.2019
Kim Langer on ollut kasvissyöjä vuodesta 1995. Erilaisten kasviproteiinin tuunaus on ehtinyt vuosien saatossa tulla tutuksi.

Yksittäisen vegetuotteen huono maku ja suunnittelu sabotoi kaikkia kasvistuotteita – "Kunhan se on kasvista"- ajattelulla ei pärjää markkinoilla

Ruoka13.11.2019Tilaajalle

Kasvisruokaa pihvinsyöjille: Huhtahyvät tuo markkinoille wieninleikkeen ilman lihaa

Ruoka17.5.2017Tilaajalle

Luetuimmat

  • Mustasaarelaisen tilan kustannukset nousivat vuodessa 380 000 euroa – broileri-viljatilalla ainakin toinen tukijaloista kantaa
    06:00 Tilaajalle
  • Mehiläisiä riivaava punkki löysi yhden viimeisistä maailmankolkista ‒ Maassa jouduttiin tappamaan viikossa miljoonia pölyttäjiä
    13:24
  • 40 vuotta täyttävä Ieva oli Oulun maatalousnäyttelyn kiinnostavin koneuutuus – Virpi Piipolle se ehdotti isännäksi naapurin poikaa
    11:15
  • Kaikkien aikojen parhaisiin suomenhevostammoihin kuulunut Saaga S on kuollut
    1.7.
  • Sofi Oksanen: Tämä tuskin on viimeinen kerta, kun Putin käyttää nälkää aseena – ”On täysin mahdollista, että Venäjän federaatio hajoaa”
    1.7.
  • Ryssäntie kertoo karun tarinan hetkestä, jolloin Suomi vallattiin ja liitettiin Venäjään – ”Näitä paikannimiä on sensuroitu erityisen paljon”
    19:00
  • Elämänsä hevosen menettänyt Ilkka Pyysalo: "Saaga S oli meille ainutlaatuinen hevonen”
    1.7.
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Maanparannuskuidusta saa pika-apua fosforin huuhtoutumisen hillintään
    23:00
  • Vanhoillislestadiolaiset maitotilalliset tulevat Suviseuroille lataamaan akkuja ja tapaamaan ystäviä: ”Tämä on minulle tietynlainen keidas”
    22:25
  • MT 100 vuotta sitten: Omavaraisuuteen pääseminen edellyttää poliittisia päätöksiä – ”Tilanne ei muutu kauneilla lupauksilla vaan tositoiminnalla”
    22:00
  • Samettisen tulista thairuokaa Tampereella ‒ kunpa aasialaisissa riisin tilalle saisi kotimaista ohraa tai kauraa ja lihat olisivat kotimaisia
    21:12
  • Corazon Combon voittoputki katkesi urheaan kakkoseen - Katso Pekka Korven videohaastattelu Corazon Combosta ja Suur-Hollola-sunnuntain odotuksista
    20:56
  • ”Häkellyttävän käsinkosketeltava tunnelma” – Suviseuroja juhlitaan paahtavassa helteessä ja paikalle odotetaan saapuvan myös ukrainalaisia
    20:07
  • Laktoosittomista tuli valtavirtaa, mutta menetelmä niiden valmistamiseksi syntyi sattumalta
    20:00
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus